Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Chia Oil

440 Lei

Preț Bestvalue

440 Lei
88 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Essential Fx Acyl-Glutathione Chia Oil Perricone MD Creme si lotiuni 30 ml

Perricone MD este un brand înființat de către Dr. Nicholas Perricone, care este ferm convins că frumusețea interioară este în strânsă legătură cu cea exterioară. Această abordare holistică stă la baza filosofiei brand-ului, subliniind atât importanța unei alimentații sănătoase, cât și a îngrijirii întregului corp, nu doar a tenului.


Acest ulei hrănitor intens ajută la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine, oferind tenului un aspect mai neted și sănătos. Formula sa bogată conține lipide care întăresc pielea și o combinație de vitamina F, inclusiv ulei de semințe de chia, bogat în acizi grași omega. Prin refacerea barierei de hidratare a pielii, acest ulei nutrițional ajută la îmbunătățirea elasticității și fexibilității pielii, conferindu-i un aspect mai tânăr și mai revitalizat.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
30 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.
FORMULA LOTIUNE
Ulei
BENEFICII LOTIUNE
Volum, Hranire, Loss of skin bounciness, Fermitate, Elasticitate, Anti-rid