Thank You Farmer Miracle Age Repair Emulsion

180 Lei

Preț Bestvalue

180 Lei
36 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Miracle Age Repair Emulsion Thank You Farmer Creme si lotiuni 130 ml

Thank You Farmer este un brand cu o poveste inedită, ale cărui principii sunt inspirate din munca onestă a unui fermier ce urmează legile naturii și simte recunoștință pentru natură deoarece susține viața umană. Thank You Farmer folosește ingrediente naturale, dezvoltă produse cu mare eficacitate și oferă soluții în funcție de tipul de ten.


Această emulsie anti-age vine în ajutorul pielii uscate lipsite de hidratare redându-i vitalitatea și întărind bariera de protecție a pielii. Textura emulsiei este concentrată precum cea a unui serum, având o acțiune nutritivă asupra tenului.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
130 ml
GEN
Femei
TIP DE PIELE
Mat, Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica dimineata pe pielea curata, pe fata si gat. Foloseste o cantitate redusa si maseaza delicat, cu miscari circulare de jos in sus.
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
FORMULA LOTIUNE
Emulsie
BENEFICII LOTIUNE
Ultra-hidratare, Reparare, Fermitate, Iluminare, Anti-rid