NEW

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition - CLASSIC 2 variant Black Marble

599 Lei

Preț Bestvalue

599 Lei
119,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Marilyn Monroe Special Edition - CLASSIC 2 variant Black Marble Womanizer Dispozitive electronice

La WOMANIZER, credem în promovarea unei perspective sănătoase asupra sexualității și a iubirii de sine. Pe blogul Womanizer, cream un dialog cu cititorii și îi ascultăm, permițând influencerilor, experților și autorilor să-și exprime părerea. Împreună, vom transmite mesajul lumii: iubește-ți corpul și ia-ți timp să descoperi plăcerea sexuală!


Marilyn Monroe Classic 2 Black Marble promite să fie o opțiune originală și inovatoare în lumea jucăriilor sexuale, oferind un mod diferit de a experimenta plăcerea. Prin apăsarea scurtă a butonului de pornire, jucăria dumneavoastră revine rapid la cea mai scăzută setare pentru un final relaxant al orgasmului. Aparatele sunt rezistente la apă IPX7, ceea ce înseamnă că le puteți utiliza în siguranță în apă, precum într-o cadă, duș sau piscină, deschizând posibilități noi pentru explorarea intimității. De asemenea, pot fi încărcate cu ușurință prin USB, ceea ce face gestionarea bateriilor o simplă formalitate. Toate produsele Womanizer includ o inovație unică numită Tehnologia Plăcerii Aerului. Vibrațiile ușoare ale aerului aspiră și masează în același timp pentru a oferi o senzație orgasmică fără precedent. Cu 10 niveluri de intensitate, permite utilizatoarelor să regleze intensitatea pentru a se potrivi preferințelor lor individuale.

DENUMIRE CULOARE
Black Marble
MATERIAL JUCARII
Silicon sigur pentru corp
DIMENSIUNE JUCARIE(CM)
148 mm x 48 mm x 35 mm