NEW

Dior Backstage Face And Body Foundation 2WP

195 Lei

Preț Bestvalue

195 Lei
39 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Backstage Face And Body Foundation 2WP Dior Fond de ten 50 ml

Dior este un brand consacrat în istorie și la fel de magnific precum denumirea sa. Încă din anul 1946 brand-ul a fost apreciat internațional pentru eleganța și originalitatea sa atemporală. Dior folosește atât ingrediente naturale, atent alese, evaluate și testate cât și ingrediente sintetice atunci când acestea oferă o sustenabilitate mai bună.


Dior își dezvăluie secretele din culise pentru machiajele perfecte ale modelelor sale prin gama Backstage. Fondul de ten Face & Body are o textura fluidă și se pot aplica multiple straturi în funcție de acoperirea pe care dorești să o creezi. Tenul tău perfect va străluci în orice împrejurare fie căldură, ploaie, vânt, antrenamente la sală, deoarece fondul de ten este rezistent la apă.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
NR CULOARE
2WP
DENUMIRE CULOARE
Warm Peach
EFECT MAKE-UP FATA
Rezistenta indelungata
FORMULA MAKE-UP FATA
Lichid
BENEFICII MAKE-UP FATA
Matifiere