Tanqueray Blackcurrant Royale
Gin 1000 ml

99 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

99 Lei
19,80 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Blackcurrant Royale Tanqueray Gin 1000 ml

Bazat pe o rețetă veche de 180 de ani, acesta este unul dintre cele mai premiate gin-uri din lume. Este produs dintr-o selecție de patru plante culese manual: ienupăr, coriandru, angelica si lemn dulce. Parfumul e proaspăt, cu note de pin, iar gustul este condimentat si aromat, dat predominant de cele patru ingrediente principale, cu impresii de citrice si piper negru.


Blackcurrant Royale îmbogățește aroma spectaculoasă a ginului Tanqueray cu cele mai bune coacăze negre din Franța. Acesta are un gust delicios, cu o aromă îndrăzneață și misterioasă, perfectă pentru a fi savurată într-un cocktail.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
TARA DE ORIGINE
Regatul Unit
AROMA
Doar cele mai bune coacăze negre franceze, vanilie și cele patru botanice clasice London Dry - ienupăr de pin, coriandru piperat, angelica aromată și lemn dulce.
GUST
Herbal, Fructat, Floral
TARIE ALCOOLICA
41.3%
PRODUCATOR
Tanqueray

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.