NEW

Ambrozia Biscuiți Nucă & Busuioc
Gustari 130 gr

10 Lei

Preț Bestvalue

10 Lei
2 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Biscuiți Nucă & Busuioc Ambrozia Gustari 130 gr

Din 2014 creăm produse bazate integral pe ingrediente naturale, accesibile fiecărui om preocupat de sănătate, deschizând astfel aposibilităților de a trăi nu doar mult, ci și bine. Intenționăm prin ineditul combinațiilor să satisfacem atât nevoia de bun și plăcut la gust, cât și nevoia de „etichetă curată”.


Descoperă acești delicioși biscuiți populari cu gust intens de nucă, la care se adaugă o tentă ușoară de busuioc. Un produs vegan fără adaos de zahăr, conținând doar zaharuri prezente în mod natural în ingrediente.

ARE JUCARIE
Nu
GLUTEN
Nu
CONTINUT
Biscuiți Nucă & Busuioc
PACKAGE
Formal Gift
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
130 gr
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Făină integrală de grâu, sirop de struguri, făină integrală de ovăz, miez de nucă (10%), făină de orez, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, busuioc (2%).
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Valoare energetică : 2002 kJ / 478 kcal , Grăsimi 23,62g din care acizi grași saturați 8,36g , Glucide 59,85g din care zaharuri 27,11g ,Proteine 6,53g ,Sare 0,13g