Ambrozia Sărățele Suc de Roșii & Usturoi
Gustari 107 gr

8 Lei

Preț Bestvalue

8 Lei
1,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sărățele Suc de Roșii & Usturoi Ambrozia Gustari 107 gr

Din 2014 creăm produse bazate integral pe ingrediente naturale, accesibile fiecărui om preocupat de sănătate, deschizând astfel orizontul posibilităților de a trăi nu doar mult, ci și bine. Intenționăm prin ineditul combinațiilor să satisfacem atât nevoia de bun și plăcut la gust, cât și nevoia de „etichetă curată”.


Descoperă aceste delicioase sărățele populare cu gust intens de suc de roșii, la care se adaugă o tentă ușoară de usturoi. Un produs vegan fără adaos de zahăr, conținând doar zaharuri prezente în mod natural în ingrediente.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
107 gr
INGREDIENTE
Făină integrală de grâu, făină integrală de grâu spelta, ulei de cocos, semințe de susan negru, suc de roșii (10%), oregano, sare de mare, usturoi (1%).
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Sărățele Suc de Roșii & Usturoi
PACKAGE
Formal Gift
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu