La Fabrique Bretzel Classic
Gustari 100 gr

10 Lei

Preț Bestvalue

10 Lei
2 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Bretzel Classic La Fabrique Gustari 100 gr

André Cornu a înființat în anul 1934 compania Cornu SA, denumirea “La Fabrique” fiindu-i oferită noului brand producător al acestei brutării artizanale. Această afacere de familie se detașează de competiție datorită tehnicilor tradiționale și a produselor de înaltă calitate folosite în realizarea delicioaselor rețete.


Produși într-o fabrică din Elveția, acești covrigei sunt împletiți cu ajutorul unei metode care reproduce gesturile tradiționale ale unui brutar. Descoperă gustul excelent și textura crocantă ale acestor covrigei bio!

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
INGREDIENTE
Făină de grâu, sare (4%), ulei de floarea soarelui, lapte praf degresat, drojdie, făină de malț de orz.
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Covrigei cu sare
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu