Walkers Biscuiti Cu Ghimbir
Gustari 150 gr

24 Lei

Preț Bestvalue

24 Lei
4,80 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Biscuiti Cu Ghimbir Walkers Gustari 150 gr

Walker este o afacere de familie ce îți oferă delicii coapte după rețete tradiționale, vechi de peste 100 de ani. Acești biscuiți cu ghimbir sunt crocați și au un gust perfect echilibrat ce pune în balanță aroma dulce și condimentată. Produsele Walker nu conțin arome atificiale, coloranți sau conservanți.

PACKAGE
Self Consumption
GLUTEN
Nu
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
AMBALAJ
cutie
FARA ZAHAR
Nu
INGREDIENTE
Făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină), uleiuri vegetale (rapiță, palmier), zahăr, tulpină de ghimbir cristalizată 14% (tulpină de ghimbir, zahăr), ovăz, sirop auriu (sirop de zahăr parțial inversat), agenți de relaxare: coacere sodă, difosfat disodic, lapte praf degresat, ghimbir măcinat, sare.
CONTINUT
Biscuiti
ARE JUCARIE
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
AROMA
Ghimbir
TARA DE ORIGINE
Spania
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energy :506 kcal,Proteine 4.3g,Lipide 25.2 g,Glucide 64.5 g,Fibre alimentare 2.1 g,Sodiu0.70 g.