Beigic Softening Infused Mask
Masti 75 ml

219 Lei

Preț Bestvalue

219 Lei
43,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Softening Infused Mask Beigic Masti 75 ml

BEIGIC este o marcă premium de îngrijire vegană a pielii, care conține ingrediente curate și naturale, în special cele dovedite a avea beneficii pentru piele, bazate pe plante, cu arome terapeutice și texturi delicate.


Softening Infused Mask este o mască de îngrijire eficientă și luxoasă care oferă pielii un boost de hidratare și revitalizare. Utilizarea acestei măști în rutina dvs. de îngrijire ajută la obținerea unei pielii mai hidratate, mai ferme și mai netede, cu un aspect sănătos și luminos.

ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe fata un strat generos, incepand cu obrajii si terminand cu zona T (frunte, nas, barbie), evitand zona ochilor. Lasa masca sa actioneze timp de 10-15 minute/ toata noaptea, apoi indeparteaza excesul cu o cotoneta.
GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
FORMULA LOTIUNE
Masca
BENEFICII LOTIUNE
Reumplere, Hidratare, Fermitate, Curatare