Tom Ford Lost Cherry

1.850 Lei

Preț Bestvalue

1.850 Lei
370 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Lost Cherry Tom Ford Parfumuri Niche 100 ml

Sintagma „cireașa de pe tort” este arhicunoscută și este adesea folosită pentru a exprima importanța unui element, totul devine deosebit și aparte atunci când este caracterizat astfel. Parfumul Tom Ford Lost Cherry aduce în atenția pasionaților fructul care îmbunătățește orice, la mod figurat sau propriu – cireașa. Aceasta este prezentă în notele de vârf alături de căldura lemnului dulce și de migdale amare menținându-și intensitatea și în inima parfumului, protejată de iasomia Sambac și trandafirul turcesc. Notele de baza preponderent lemnoase sunt mângâiate de catifearea balsamului de Peru. Adaugă colecției tale de parfumuri cireașa de pe tort de care are nevoie!

GEN
Unisex
NECESITA TRADUCERE
Nu
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Oriental
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Acorduri de lichior de cirese, Cireșe negre, Migdala amara
NOTE DE BAZA
Vetiver, Lemn de santal, Lemn de cedru
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Fructat
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Iasomie Sambac
TIP PARFUM
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Senzualitate