Pringles

ORIGINAL

Gustari 200gr

17,50 RON

3,50 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Pringles este unul dintre cele mai populare brand-uri de chipsuri din lume. Odată ce ai deschis o cutie de Pringles nu te vei putea opri până nu o termini! Dacă decizi totuși să păstrezi câteva pentru mai târziu nu este o problemă, ele rămân proaspete și crocante datorită cutiei cu capac ce poate fi închis de câte ori vrei. Celebrele chipsuri vin într-o varietate de sortimente pentru toate gusturile, de la chipsuri simple cu sare la arome de murături, bbq sau cheddar. Această cutie de chipsuri are delicioasa aromă clasică a chipsurilor Pringles cu sare.

Atribute

Ambalaj

Self Consumption

Greutate (g)

200

Informatii nutritionale per 100g

Energy 2153 kJ / 514 kcal,Fat 33 g of which saturates fat 3.6 g,Carbohydrates 51 g of which Sugar 1.2 g,Protein 4 g,Salt 1.3 g

Ingrediente

Dehydrated potatoes, vegetable oils (sunflower, corn), rice flour, wheat starch, corn flour, emulsifier (E471), maltodextrin, salt, yeast extract, yeast powder, colour (annatto).

Variante

200gr

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.