Amouage Guidance

1.460 Lei

Preț Bestvalue

1.460 Lei
292 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Guidance Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Un simbol în lumea parfumeriei, Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, fondată în anul 1983 în Sultanatul Oman. Este recunoscută pentru unele dintre cele mai fine parfumuri din lume și pentru tușa inovatoare și artistică adusă tuturor creațiilor sale. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.


Îmbrățișează-ți latura feminină cu Guidance. Acesta te urcă pe un norișor pufos ce miroase a pere proaspete, tămâie și lapte de migdale și te poartă într-un tărâm în care visele prind contur. O prințesă te întâmpină în grădina ei fermecătoare și îți prezintă comorile de iasomie, șofran, chihlimbar, trandafir și vanilie. Când își întoarce privirea spre tine și te întreabă cine ești, sufletul ți se deschide și te simți remarcată. Un parfum ca o poezie, o nuvelă de dragoste și o vrajă delicată, acesta este Guidance.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Para, Alune de padure, Tamaie
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE BAZA
Vanilie, Lemn de santal, Cistus, Chihlimbar cenusiu, Akigalawood
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
TIP NICHE
Apa de parfum
ACORDURI PRINCIPALE
Chihlimbar
NOTE DE MIJLOC
Sofran, Trandafir, Osmanthus, Iasomie Sambac
SENZATIE PARFUM
Feminitate
AN LANSARE
2023