Amouage Purpose

1.460 Lei

Preț Bestvalue

1.460 Lei
292 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Purpose Amouage Parfumuri Niche 100 ml

Un simbol în lumea parfumeriei, Amouage este o casă internațională de parfumuri de lux, fondată în anul 1983 în Sultanatul Oman. Este recunoscută pentru unele dintre cele mai fine parfumuri din lume și pentru tușa inovatoare și artistică adusă tuturor creațiilor sale. Fiecare parfum are un caracter sofisticat și conține cele mai speciale și calitative ingrediente din întreaga lume.


Simte puterea unui totem olfactiv ce emană un sentiment de pace și liniște. Acesta te învăluie într-o adiere rece ca gheața ce plimbă în aer note de piper roz, bergamotă, lemn de santal, trandafir, tămâie și șofran, care îți povestesc trecutul și viitorul în același timp. La capătul potecii unde soarele încă strălucește și un val de licurici te înconjoară, fiecare respirație te umple de note sălbatice dar delicate, ce fac totul să pară magic.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
MIROS
Lemnos
ZI/NOAPTE
Noapte
NOTE DE VARF
Piper roz, Pimento Berry, Tamaie, Bergamota
NOTE DE BAZA
Piele de caprioara, Sofran, Akigalawood
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Vetiver, Lemn de santal, Trandafir, Papirus
SENZATIE PARFUM
Eleganta
ACORDURI PRINCIPALE
Picant
TIP NICHE
Apa de parfum