BEST SELLER

Creed Love In White

990 Lei

Preț Bestvalue

990 Lei
198 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Love In White Creed Parfumuri Niche 75 ml

Creed Love in White este o declarație de iubire, o poezie olfactivă inspirată de ingrediente premium: trandafir bulgăresc, iris, portocală, magnolie, iasomie, lemn de santal și vanilie. Vei descoperi o apă de parfum sofisticată, ușor pudrată, dar delicată ca petalele aromate ce plutesc în aer primăvara. Dar asta nu este tot, această creație olfactivă are și o poveste aparte, pe lângă siajul floral deosebit. Este singurul parfum Creed lansat în Statele Unite, în 2005, prima sticlă fiind dăruită Laurei Bush, Prima Doamnă a Statelor Unite. Câțiva ani mai târziu, Love in White reușește să o cucerească și pe Michelle Obama, devenind semnătura ei olfactivă.


Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Fresh
NOTE DE VARF
Portocala
NOTE DE BAZA
Vanilie, Lemn de santal, Orez, Chihlimbar cenusiu
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Floral
NOTE DE MIJLOC
Trandafir, Magnolie, Stanjenel
SENZATIE PARFUM
Inocenta
TIP NICHE
Apa de parfum