Creed Millesime Imperial

1.195 Lei

Preț Bestvalue

1.195 Lei
239 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Millesime Imperial Creed Parfumuri Niche 100 ml

Lansat în 1995 pentru a celebra 150 de ani de la stabilirea casei Creed în Paris, la cererea specifică a lui Napoleon al III-lea și a Împărătesei Eugenie, apa de parfum unisex Millésime Imperial celebrează istoria Creed ca furnizor al caselor imperiale ale Europei. Fresh și cu un stil unic, Creed Millésime Imperial este o creație olfactivă cu acorduri marine, înnobilate de iris și note citrice, alături de ambră, musk și lemn de santal.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă.


Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, Regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Mandarina, Lamaie, Bergamota
NOTE DE BAZA
Lemn de santal, Mosc, Ambra
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Note marine, Stanjenel
MIROS
Citric
ACORDURI PRINCIPALE
Fresh,Marin
SENZATIE PARFUM
Stralucire