Initio Oud For Happiness

1.420 Lei

Preț Bestvalue

1.420 Lei
284 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Oud For Happiness Initio Parfumuri Niche 90 ml

Initio este o marcă specială și exclusivă din Franța, care aduce parfu-mul la un nivel complet nou. Folosind puterea și știința feromonilor, aceștia combină compoziții inspirate de o natură sălbatică captivantă. Magia este compusă din Absolutes și Magnetic Blends, care pot fi purtate individual, dar sunt concepute să fie purtate împreună într-un mod unic. Initio este o forță în arta seducției !


Un parfum care îți schimbă starea și te face mai fericit. Oud for Happiness este ca un portal spre modernitate. Parfumul amplifică beneficiile oud-ului printr-un puf de iarbă proaspăt tăiată, energizată și dezinhibată. Compoziția oferă o stare de relaxare care provoacă dependență și care stimulează încrederea în sine. Este mai mult decât un paradis imaginar, intră într-o dimensiune secretă unde poți experimenta armonia profundă.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
90 ml
GEN
Unisex
MIROS
Lemnos
ZI/NOAPTE
Noapte
NOTE DE VARF
Vanilie, Mosc, Lemn dulce, Ghimbir, Lemn de cedru, Bergamota
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Apa de parfum