Initio Oud For Happiness

1.325 Lei

Preț Bestvalue

1.325 Lei
265 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Oud For Happiness Initio Parfumuri Niche 90 ml

Initio este o marcă specială și exclusivă din Franța, care aduce parfu-mul la un nivel complet nou. Folosind puterea și știința feromonilor, aceștia combină compoziții inspirate de o natură sălbatică captivantă. Magia este compusă din Absolutes și Magnetic Blends, care pot fi purtate individual, dar sunt concepute să fie purtate împreună într-un mod unic. Initio este o forță în arta seducției !


Un parfum care îți schimbă starea și te face mai fericit. Oud for Happiness este ca un portal spre modernitate. Parfumul amplifică beneficiile oud-ului printr-un puf de iarbă proaspăt tăiată, energizată și dezinhibată. Compoziția oferă o stare de relaxare care provoacă dependență și care stimulează încrederea în sine. Este mai mult decât un paradis imaginar, intră într-o dimensiune secretă unde poți experimenta armonia profundă.

GEN
Unisex
MIROS
Lemnos
NOTE DE VARF
Vanilie, Mosc, Lemn dulce, Ghimbir, Lemn de cedru, Bergamota
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
90 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
ZI/NOAPTE
Noapte
TIP NICHE
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Eleganta