Initio Paragon

1.125 Lei

Preț Bestvalue

1.125 Lei
225 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Paragon Initio Parfumuri Niche 90 ml

Initio Parfumes Prives este o casă de parfumuri înființată în anul 2015 în Franța. Semnificația cuvântului Initio este „începutul”/„originea”, deoarece fiecare parfum își găsește originea în puterea mirosului.


Paragon este un parfum vibrant, care îți îmbracă atât pielea, cât și sufletul într-o stare de plenitudine. Notele fascinante de Palo Santo și Salvie albă dezvăluie caracterul special al parfumului, ce acționează precum o aură protectoare în jurul celui ce îl poartă. Influențele calmante ale bergamotei și ale lavandei sunt îmbinate perfect cu accentele condimentate ale piperului, pavând calea către o stare absolută de bine.

GEN
Unisex
MIROS
Lemnos
NOTE DE VARF
Salvie Albă, Lavanda, Bergamota
NOTE DE BAZA
Lemn de santal, Lemn de agar
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
90 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Pruna, Palo Santo, Piper negru
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP NICHE
Extract
AN LANSARE
2022
SENZATIE PARFUM
Eleganta