Initio Rehab

1.125 Lei

Preț Bestvalue

1.125 Lei
225 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Rehab Initio Parfumuri Niche 90 ml

Initio este o marcă specială și exclusivă din Franța, care aduce parfumul la un nivel complet nou. Folosind puterea și știința feromonilor, aceștia combină compoziții inspirate de o natură sălbatică captivantă. Magia este compusă din Absolutes și Magnetic Blends, care pot fi purtate individual, dar sunt concepute să fie purtate împreună într-un mod unic. Initio este o forță în arta seducției !


Rehab este un parfum care oferă o experiență olfactivă extatică și plăcută. Acesta aduce în prim plan armonia ingredientelor naturale, prin combinarea abilă a notelor de bergamotă, lavandă, piper negru și diverse condimente. Parfumul atinge un echilibru perfect și se așează pe un fond de santal și mosc natural, oferind astfel o experiență olfactivă modernă de tip fougère.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
90 ml
GEN
Unisex
TIP NICHE
Extract
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Aromatic
NOTE DE VARF
Bergamota italiana, Vanilie bourbon, Piper Negru
NOTE DE BAZA
Vanilie, Mosc, Paciuli indonezian, Vetiver Haitian, Lemn de guaiac, Lemn de santal australian, Lemn de cedru Atlas, Ambra
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Tutun, Lavanda , Cumarina
SENZATIE PARFUM
Inocenta