NEW

Jeroboam Gozo

1.260 Lei

Preț Bestvalue

1.260 Lei
252 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Gozo Jeroboam Parfumuri Niche 100 ml

Parfumul inspirat de frumusețea insulei Gozo oferă o călătorie olfactivă captivantă și rafinată. Cu notele sale complexe și bogate, acest parfum promite să te transporte în inima azurie a insulei și să te învăluie într-o poveste încântătoare. Notele de șofran, tuberoză, bergamotă, geranium, frunze de violetă și lemn de cedru creează o simfonie olfactivă fascinantă, oferind o experiență senzorială plină de profunzime și rafinament. Călătoria continuă cu o îmbrățișare profundă de mosc alb, patchouli și ambroxan, care ancorează parfumul într-o narațiune atemporală despre eleganță și mister. Odată ce pășești în lumea acestui parfum, vei fi captivat de frumusețea și misterul pe care le emană.


ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
MIROS
Picant, Oriental, Floral
TIP NICHE
Extract
NOTE DE VARF
Tuberoza, Sofran, Bergamota
NOTE DE BAZA
Paciuli, Mosc, Ambroxan
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Muscata, Frunze de violete, Lemn de cedru