Jo Malone London Cypress & Grapevine Cologne Intense Pre-Wrapped

550 Lei

Preț Bestvalue

550 Lei
110 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Cypress & Grapevine Cologne Intense Pre-Wrapped Jo Malone London Parfumuri Niche 50 ml

Jo Malone London este un brand recunoscut pentru mirosurile unice ale produselor de lux pentru baie, corp și locuință, obținute prin combinații neașteptate de ingrediente ce rezultă în concepte elegante și creative. Brand-ul este disponibil în 69 de țări și s-a alăturat companiei Estée Lauder în anul 1999.


Jo Malone Cypress & Grapevine Cologne Intense este o creație olfactivă care transpune în imaginație un paradis aromatic. Aroma nobilă de chiparos se îmbină armonios cu notele de viță de vie împletită, oferind o senzație proaspătă și atrăgătoare. Accentele de chihlimbar adaugă profunzime și căldură acestui parfum. Această combinație aromatică îmbină atât caracteristicile aromatice, cât și cele senzuale, oferind o experiență olfactivă unică și captivantă.

MIROS
Aromatic
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Chiparos
NOTE DE BAZA
Muschi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Viță de vie
GEN
Unisex
AN LANSARE
2023
TIP NICHE
Cologne
SENZATIE PARFUM
Eleganta