Kilian Vodka On The Rocks

1.000 Lei

Preț Bestvalue

1.000 Lei
200 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Vodka On The Rocks Kilian Parfumuri Niche 50 ml

Kilian a reușit să recreeze rafinamentul unui cocktail deosebit. Parfumul ce îi împrumută și denumirea, Vodka On The Rocks, are o inimă plină de vodka pe deasupra căreia plutesc petale de trandafir și lăcrămioare. Acest cocktail devine tot mai intrigant o dată cu ingredientele ce îl condimentează – rubarbă, cardamon și coriandru. Baza este formată din ambroxan, lemn de santal și lichen. Nu te teme când ajungi să folosești ultimul strop al acestei creații minunate, deoarece sticla se poate reumple cu rezervele special destinate.

GEN
Unisex
MIROS
Aromatic
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Coriandru, Cardamom
NOTE DE BAZA
Lemn de santal, Lichen, Ambroxan
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Vodka, Trandafir, Rubarba, Lacramioare
TIP PARFUM
Apa de parfum
TARA DE ORIGINE
Franta
AN LANSARE
2014
SENZATIE PARFUM
Aventura