Maison Noir Volantis 685

702,40 Lei PRB 878 Lei

Preț Bestvalue

702,40 Lei
140,48 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Volantis 685 Maison Noir Parfumuri Niche 100 ml

VOLANTIS 685 are un profil olfactiv complex și bogat, definit de notele calde și lemnoase, cu accente de piele, şofran și flori. Această compoziție complexă și echilibrată sugerează o experiență olfactivă fascinantă, cu diferite straturi care se dezvăluie pe parcursul purtării parfumului. Notele de bază, ambroxan-ul și lemnul de cedru sunt arome bogate și calde care oferă profunzime și persistență. Notele de mijloc, piele și şofran dau accente timide de piele și un twist de şofran, conferind parfumului o personalitate distinctă. Notele de iasomie și iris, adăugă o notă florală și rafinată, anticipând începutul zilei. Maison Noir s-a născut din pasiunea nelimitată pentru arome unice și de înaltă calitate, care îi inspiră pe oameni să urmeze noi căi și îi împuternicesc să fie cine vor să fie.

GEN
Unisex
MIROS
Lemnos, Picant
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Sofran
NOTE DE BAZA
Praline, Lemn de cedru, Ambroxan
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Piele albă, Iasomie, Stanjenel
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Apa de parfum