Parfums de Marly Delina La Rosee

1.105 Lei

Preț Bestvalue

1.105 Lei
221 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Delina La Rosee Parfums de Marly Parfumuri Niche 75 ml

Jo Malone London este un brand recunoscut pentru mirosurile unice ale produselor de lux pentru baie, corp și locuință, obținute prin combinații neașteptate de ingrediente ce rezultă în concepte elegante și creative. Brand-ul este disponibil în 69 de țări și s-a alăturat companiei Estée Lauder în anul 1999.


Delina La Rosée este o reinterpretare proaspătă a traseului iconic al parfumului Delina, aducând o notă acvatică care evocă o trandafiră îmbibată de rouă. Este un parfum perfect pentru a fi purtat dimineața sau în timpul verii.
Notele de vârf includ arome de litchi, piersică și esență de bergamotă, oferind o deschidere vibrantă și suculentă. Notele de mijloc sunt dominate de trandafirul Damascena, pioni și flori transparente, creând un buchet floral delicat și captivant. Notele de bază aduc o notă de lemn moale, mosc alb și vetiver, adăugând profunzime și persistență parfumului.

GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
MIROS
Floral
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Para, Lychee, Esența de bergamotă
NOTE DE BAZA
Mosc alb, Vetiver, lemn de esenta moale
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Trandafir turcesc, Bujor
SENZATIE PARFUM
Feminitate