NEW

Parfums de Marly Oriana

575 Lei

Preț Bestvalue

575 Lei
115 EUR
În Stoc. Livrare în 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Oriana Parfums de Marly Parfumuri Niche 30 ml

Dragostea nemărginită pentru parfumerie și istorie a fondatorului Julien Sprecher l-a determinat să înființeze Parfums de Marly, o parfumerie de nișă caracterizată de o dualitate temporală, inspirată din juxtapunerea trecutului și a prezentului. Parfumurile rafinate sunt niște creații unice, realizate cu ajutorul unor ingrediente excepționale, captate în interiorul unor flacoane splendide, pentru ca tu să experimentezi extravaganța pură, trecută prin filtrul unei viziuni contemporane.


Descoperă Oriana, o apă de parfum gurmandă absolut fabuloasă, ce dezvăluie o aromă floral-fructată cu un caracter dulce și delicat. Are note sclipitoare de mandarine, zmeură, flori de portocal, bezele și mosc, fiind o compoziție încântătoare care dă dependență și te pune în centrul atenției!

GEN
Femei
MIROS
Gurmand, Floral
NOTE DE VARF
Mandarina, Grapefruit, Bergamota
NOTE DE BAZA
Mosc, Bezea, Cremă Chantilly, Nalba de mosc
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
30 ml
ACORDURI PRINCIPALE
Fructat
NOTE DE MIJLOC
Zmeura, Floare de portocal, Coacaze negre
SENZATIE PARFUM
Feminitate
TIP NICHE
Apa de parfum