Parfums de Marly Safanad

1.100 Lei

Preț Bestvalue

1.100 Lei
220 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Safanad Parfums de Marly Parfumuri Niche 75 ml

Initio este o marcă specială și exclusivă din Franța, care aduce parfumul la un nivel complet nou. Folosind puterea și știința feromonilor, aceștia combină compoziții inspirate de o natură sălbatică captivantă. Magia este compusă din Absolutes și Magnetic Blends, care pot fi purtate individual, dar sunt concepute să fie purtate împreună într-un mod unic. Initio este o forță în arta seducției !


Safanad este un parfum cald și catifelat, inspirat de lumina soarelui. Notele de vârf, precum portocala, para și esența de petitgrain, deschid această apă de parfum într-un mod proaspăt și vibrant. În miezul parfumului, iasomia absolută, ylang-ylang-ul și florile de portocal adaugă o notă florală și aromată distinctă. Baza parfumului este dominată de notele de ambră, vanilie și lemn de santal, care aduc o senzație caldă și lemnosă. În ansamblu, Safanad oferă o experiență olfactivă deosebită, lăsând în urmă o urmă reconfortantă.

GEN
Femei
NOTE DE VARF
Para, Portocala
NOTE DE BAZA
Vanilie, Lemn de santal, Ambra
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Ylang-ylang, Floare de portocal, Iasomie Sambac Absoluta
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP NICHE
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Senzualitate