NEW

Rule Fragrances #3 Sensate

788 Lei

Preț Bestvalue

788 Lei
157,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

#3 Sensate Rule Fragrances Parfumuri Niche 100 ml

Rule #3 Sensate este o poveste olfactivă exotică, care încântă simțurile cu esența fermecătoare a florilor de gardenie și tuberoză. Aceste flori magnifice aduc o notă florală intensă și seducătoare, care te transpune într-o grădină parfumată. Îmbogățită de căldura chihlimbarului, aroma dulce a bumbacului de zahăr și vanilie completează tabloul olfactiv, aducând o dulceață delicată și o profunzime senzuală parfumului. Aceste note de bază adaugă o calitate catifelată și o tentă misterioasă, transformând parfumul într-o experiență captivantă și memorabilă. Rule #3 Sensate este o alegere perfectă pentru cei care caută să se încânte cu o aromă distinctă și rafinată, care îi va purta într-o călătorie olfactivă exotică și plină de farmec.


UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
TIP NICHE
Extract
NOTE DE VARF
Bergamota
NOTE DE BAZA
Vanilie, Vată de zahăr, Ambra
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Tuberoza, Mimoza, Iasomie, Gardenie