Tom Ford Electric Cherry

1.350 Lei

Preț Bestvalue

1.350 Lei
270 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Electric Cherry Tom Ford Parfumuri Niche 50 ml

Tom Ford este un design american, născut în Austin, Texas. În 1990 a devenit designer vestimentar pentru Gucci. A avut o colaborare de 10 ani cu brand-ul, ajungând să dețină poziții importante în grup, precum director de creație pentru Gucci și Yves Saint Laurent și a transformat Gucci în unul dintre cele mai profitabile brand-uri de lux din lume. În 2005 Tom Ford a anunțat lansarea propriului brand. A avut un succes impresionant încă de la început, ajungând în top 3 brand-uri de specialitate din lume și câștigând numeroase premii de-a lungul anilor.


ELECTRIC CHERRY combină aroma cireșelor electrice amare cu căldura moscului și a iasomiei senzuale, evocând o flirtare jucausă, sclipitoare și plină de efervescență.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral, Fructat
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Cireasa Morello, Iasomie Sambac, Ambrettolide (Mosc)
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
AN LANSARE
2023
SENZATIE PARFUM
Senzualitate