Xerjoff Erba Pura - New Packaging

1.100 Lei

Preț Bestvalue

1.100 Lei
220 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Erba Pura - New Packaging Xerjoff Parfumuri Niche 100 ml

Xerjoff a fost fondat de Sergio Momo și Dominique Salvo cu o viziune de a aduce cele mai luxoase materiale și ingrediente în lumea parfumurilor. Cei doi fondatori au dorit să creeze parfumuri excepționale care să se potrivească celor mai opulente stiluri de viață globale. Fiecare flacon de parfum Xerjoff este o bijuterie, o capodoperă artistică realizată din sticlă de înaltă calitate și ambalată într-un înveliș luxos.


Erba Pura este un parfum înnobilat de ingrediente autentice, iar din acest motiv pentru crearea sa a fost utilizată o tehnică specială de extracție a aromelor numită „Pura”, care îi oferă un efect de lungă durată. Acest parfum este un amestec perfect între citrice mediteraneene și fructe dulci, totul fiind presărat cu arome vanilie, ambră și mosc alb. Vraja Erba Pura se poate așterne atât femeilor, cât și bărbaților, așadar ai grijă!

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
MIROS
Fresh, Fructat
ZI/NOAPTE
Zi
NOTE DE VARF
Portocala Siciliana, Lamaie italiana, Bergamota calabriana
NOTE DE BAZA
Mosc alb, Vanilie Madagascar, Chihlimbar
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Note fructate
TIP NICHE
Apa de parfum