NEW

Kiss My Lashes But Bolder KS MLB bolder - Slim Thic

44,10 Lei

Preț Bestvalue

44,10 Lei
8,82 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

My Lashes But Bolder KS MLB bolder - Slim Thic Kiss Pensule

„My Lash But Bolder” tocmai a devenit îndrăzneț, cu mai mult volum și dramatism, folosind aceeași tehnologie Superfine Band ca și MLBB original. Tot volumul unei gene 3D, dar nu vei vedea sau simți diferenta. Reda aspectul și senzația propriilor tale gene, dar mai îndrăznețe!
Pentru confort maxim și look perfect, obține acel aspect râvnit de extensie de gene, dar cu mai multă putere de zi cu zi, cu KISS My Lash But Bolder.
Tehnologie Superfine Band pentru cea mai subțire bandă vreodată cu fibre pufoase, naturale, cu aspect autentic.
Recomandare: funcționează cel mai bine cu adeziv pentru gene KISS Strip sau GLUEliner , acestea se achizitioneza separat.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
1. Scoateți ușor genele din ambalaj
2.Aplică KISS Lash Adhesive de-a lungul benzii genelor; așteptați 30 de secunde pentru ca adezivul să devină lipicios
3.Odată lipicioasă, aplicați genele de-a lungul liniei naturale a genelor. Țineți, lăsând adezivul să se usuce complet.