TOBLERONE Crunchy Almonds
Praline 100 gr

LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Crunchy Almonds TOBLERONE Praline 100 gr

Faimoasa ciocolată Toblerone, creată din ciocolată elvețiană și un mix de miere, nuga și migdale este adorată în întreaga lume și poate reprezenta un cadou mic pe care oricine îl va aprecia. Această tabletă conține ciocolată cu lapte cu un mix de miere, nuga din migdale și migdale caramelizate.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
100 gr
INGREDIENTE
Zahăr, migdale sărate caramelizate [migdale (67%), zahăr, sirop de glucoză, sare (2%), grăsime din lapte], lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, miere (2,5%), grăsime din lapte, migdale (1%) ), emulgator (lecitină de soia), albuș de ou, aromat. Ciocolata din lapte conține: solide de cacao minim 28%. Solide din lapte minim 14%.
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Miere, Migdale caramelizate, Nougat de migdale
PACKAGE
Snacking Sharing
SET CADOU
Nu
FARA ZAHAR
Nu
TIP CIOCOLATA
lapte
ALCOOL
Nu
TEXTURA
Compact
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energie : 2245 kJ / 535 kcal, Grăsimi 30,5 g din care grăsimi saturate 16 g, Carbohidrați 57 g din care zahăr 56 g, fibre 3,2 g, proteine ​​6,5 g, sare 0,4 g
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu