Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50

71 Lei

Preț Bestvalue

71 Lei
14,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Aloe Soothing Sun Cream SPF50 Cosrx Protectie solara 50 ml

COSRX este un brand de îngrijire a pielii conceput pentru a găsi soluții tuturor tipurilor de ten. COSRX face parte din K-Beauty și are 8 linii de produse, inclusiv Full Fit, Pure Fit, Shield Fit, Real Fit, One Step, Hydrium, Balancium și Ac Collection și a câștigat multe premii coreene, internaționale, și multe alte premii celebre în industria frumuseții.


Acesta este un produs de protecție solară ce conține extract de Aloe, ingredient ce hrănește pielea și o calmează, și are factor de protecție 50. Are o textură ușoară ce nu îți încarcă tenul, se absoarbe rapid în piele și nu lasă o senzație de piele uleioasă ori un aspect albicios.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Crema
BENEFICII LOTIUNE
Protectie, Hidratare, Calmare
DESTINATIE
Fata
FACTOR DE PROTECTIE
50