Skinny Tan Pink Whipped Self-Tanner Medium

113 Lei

Preț Bestvalue

113 Lei
22,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Pink Whipped Self-Tanner Medium Skinny Tan Protectie solara 150 ml

Marca Skinny Tan a fost creată de două mame motivate de pasiunea de a combina îngrijirea pielii cu un autobronzant ușor de utilizat. Produsele Skinny Tan pot fi aplicate rapid și ușor, ceea ce le face potrivite pentru stilurile de viață aglomerate. Aceasta poate fi o alegere atractivă pentru femeile care au puțin timp pentru ritualurile de îngrijire a pielii.


Pink Whipped Self-Tanner Medium un produs excelent pentru cei care caută un autobronzant de calitate, cu multiple beneficii pentru piele și rezultate naturale și radiante. Autobronzantul se dezvoltă într-o strălucire naturală în decurs de 6-8 ore și conține extract de suc de piersică pentru a hrăni pielea și pentru a-i conferi o culoare magnetizantă,

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
150 ml
GEN
Femei
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
1. Exfoliaza pielea cu o seara inainte de a folosi produsul. Hidratează pielea, genunchii, coatele, mâinile și zonele uscate cu o cremă hidratantă fără ulei.
2. Aplicați produsul și lăsați produsul să se usuce.
3. Clătiți sub duș pentru a dezvălui noul bronz.
Notă: bronzul durează 6-8 ore pentru a se dezvolta complet.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INGREDIENTE

Aloe Vera, Vitamina E, Unt de Semințe de Cacao.
FORMULA LOTIUNE
Spuma
BENEFICII LOTIUNE
Bronzare, Catifelare, Netezire, Prospetime, Calmare
DESTINATIE
Corp