NEW

Heidsieck & C° Monopole Rose Top Brut
Rose 750 ml

195 Lei

Preț Bestvalue

195 Lei
39 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Rose Top Brut Heidsieck & C° Monopole Rose 750 ml

Heidsieck & C° Monopole a fost fondată de Florens-Louis Heidsieck în anul 1785, un tânar producător de pânze, care mai târziu s-a concentrat exclusiv pe comerțul cu vin. În noiembrie 1916, Nava Jönköping, care avea 3000 de sticle de șampanie Heidsieck & C° Monopole destinate Armatei Imperiale din Sankt Petersburg, a fost scufundată de un submarin german. Mai târziu, în anul 1998, epava avea să fie găsită de un submarin suedez, aceștia reușind să scoată la suprafață 2400 de sticle vintage 1907, protejate de mediul subacvatic rece și întunecat, acestea s-au conservat remarcabil de bine. În anul 2010, în marea Baltică, s-au mai descoperit încă 150 de sticle de Heidsieck & C° Monopole, vechi de peste 200 de ani.


Heidsieck & C° Monopole Rose Top Brut este un rose remarcabil, care impresionează cu ușurință prin note florale elegante, urmate de arome delicate de căpșuni și zmeură. Fructele roșii domină aromele și oferă un finish proaspăt și exuberant.

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ