Shiseido TechnoSatin Gel Lipstick N° 410
Ruj 3 gr

145 Lei

Preț Bestvalue

145 Lei
29 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

TechnoSatin Gel Lipstick N° 410 Shiseido Ruj 3 gr

Shiseido este una dintre cele mai vechi companii de cosmetice fondată în Tokyo, în 1972. În anul 2022 , și-au sărbătorit ceea de-a 150 aniversare închinată frumuseții, artei și științei dispunând de tehnologii inovatoare în folosul consumatorilor.

Gama Technosatin Gel Lipstick conține tehnologia Stretch-Flex, considerată că acționează ca fiind o a doua piele, puternic hidratanta datorită celor 68% ingrediente hrănitoare.

Un ruj cu textură fină, ultra-pigmentată de lungă durată, cu un finisaj satinat îți va învălui buzele și pe care îl găsești în 20 de nuanțe ultra-bogate.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
3 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe buze, din centru catre exterior. Preseaza buzele una de cealalta pentru a distribui uniform culoarea.
DENUMIRE CULOARE
Lilac Echo
NR CULOARE
410
EFECT RUJ/ LUCIU
Stralucitor, Hidratant
FORMULA RUJ/ LUCIU
Compact