Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum
Serum 40 ml

650 Lei

Preț Bestvalue

650 Lei
130 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum Shiseido Serum 40 ml

Shiseido a definit conceptul de frumusețe și a răspândit cunoștințele și puterea sa în lume. Cu o armată de adepți devotați, brandul crede că, inspirând empatie, frumusețea devine o forță pozitivă în lume și poate ghida următoarea generație cu mult curaj în viitor.


Bucură-te de un ten cu aspect întinerit, ferm și revitalizat în doar 4 săptămâni cu acest serum! Liftdefine Radiance are o formulă ușoară și delicată, cu o textură plăcută ce nu lasă o peliculă uleioasă.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
40 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Serum
BENEFICII LOTIUNE
Intarire, Fermitate, Iluminare, Anti-pete inchise