Thank You Farmer Miracle Age Repair Serum
Serum 60 ml

207 Lei

Preț Bestvalue

207 Lei
41,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Miracle Age Repair Serum Thank You Farmer Serum 60 ml

Thank You Farmer este un brand cu o poveste inedită, ale cărui principii sunt inspirate din munca onestă a unui fermier ce urmează legile naturii și simte recunoștință pentru natură deoarece susține viața umană. Thank You Farmer folosește ingrediente naturale, dezvoltă produse cu mare eficacitate și oferă soluții în funcție de tipul de ten.


Miracle Age Repair Serum este un serum pe care trebuie neapărat să-l încerci dacă efectele trecerii anilor și-au lăsat amprenta asupra tenului tău. Acest serum anti-age ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, redându-i vitalitatea, hidratând-o în profunzime și îmbunătățindu-i textura.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
60 ml
GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Pasul 1: Aplicați o picătură pe fiecare deget al unei mâini. Pasul 2: Unește degetele ambelor mâini. Pasul 3: Masați serul pe față și pe gât, începând de la centru spre exterior.
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
FORMULA LOTIUNE
Serum
BENEFICII LOTIUNE
Reparare, Iluminare, Anti-rid, Anti-imbatranire