Ahava MASK MOMENT - 7 SINGLE USE MASKS
Seturi 52 ml

65 Lei

Preț Bestvalue

65 Lei
13 EUR
În Stoc. Livrare în 7-10 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

MASK MOMENT - 7 SINGLE USE MASKS Ahava Seturi 52 ml

Răsfață-te și rezervă-ți câteva momente doar pentru tine, în care să încerci câte o mască pentru fiecare nevoie a tenului tău! Acest set conține 7 măști diferite, ambalate individual. Poți folosi câte o mască în fiecare zi timp de o săptămânp, iar tenul tău va fi curățat în profunzime, intens hidratat, ferm și luminos.

GEN
Unisex
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
52 ml
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe fata un strat generos, incepand cu obrajii si terminand cu zona T (frunte, nas, barbie), evitand zona ochilor. Lasa masca sa actioneze timp de 5 minute/ toata noaptea, apoi indeparteaza excesul cu o cotoneta.

TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
CONTINUT SET
Brightening & Hydrating Facial Treatment Mask - 6ml + Clearing Facial Treatment Mask -6ml +Dunaliella Algae Refresh & Smooth Pell - Off Mask 8ml + Purifying Mud Mask 8ml + Extreme Radiance Lifting Mask 8ml + Hydration Cream Mask 8ml + Facial Renewal Peel 8ml