Ahava MASK MOMENT - 7 SINGLE USE MASKS
Seturi 52 ml

65 Lei

Preț Bestvalue

65 Lei
13 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

MASK MOMENT - 7 SINGLE USE MASKS Ahava Seturi 52 ml

Răsfață-te și rezervă-ți câteva momente doar pentru tine, în care să încerci câte o mască pentru fiecare nevoie a tenului tău! Acest set conține 7 măști diferite, ambalate individual. Poți folosi câte o mască în fiecare zi timp de o săptămânp, iar tenul tău va fi curățat în profunzime, intens hidratat, ferm și luminos.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
52 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
CONTINUT SET
Brightening & Hydrating Facial Treatment Mask - 6ml + Clearing Facial Treatment Mask -6ml +Dunaliella Algae Refresh & Smooth Pell - Off Mask 8ml + Purifying Mud Mask 8ml + Extreme Radiance Lifting Mask 8ml + Hydration Cream Mask 8ml + Facial Renewal Peel 8ml
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe fata un strat generos, incepand cu obrajii si terminand cu zona T (frunte, nas, barbie), evitand zona ochilor. Lasa masca sa actioneze timp de 5 minute/ toata noaptea, apoi indeparteaza excesul cu o cotoneta.

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ