DUTY FREE EXCLUSIVE

Shiseido Benefiance Anti-Wrinkle Face Care Set
Seturi 100 ml

600 Lei PRB 750 Lei

Preț Bestvalue

600 Lei
120 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Benefiance Anti-Wrinkle Face Care Set Shiseido Seturi 100 ml

Shiseido a definit conceptul de frumusețe și a răspândit cunoștințele și puterea sa în lume. Cu o armată de adepți devotați, brandul crede că, inspirând empatie, frumusețea devine o forță pozitivă în lume și poate ghida următoarea generație cu mult curaj în viitor.


Gama de produse Shiseido Benefiance este aici pentru a te ajuta să îți păstrezi tinerețea pielii. Cu o textură delicată și fină cu absorbție rapidă, aceste creme îți vor menține tenul hidratat până la 24h pentru a-ți asigura o piele catifelată și cu un aspect întinerit. Această gamă folosește tehnologia patentată de Shiseido, ReNeura, ce sporește receptivitatea pielii la tratamentele aplicate, în timp ce complexul Kombu-Bounce diminuează aspectul ridurilor.

GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe pielea curatata in prealabil. Aplica din centrul fetei catre exterior (frunte, obraji si barbie), continuand cu zona T. Tapoteaza cu degetele pe toata fata incepand de sus.
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
CONTINUT SET
Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF 25 50ml + Benefiance Wrinkle Resisting Night Cream 50ml