Millennium Marshmallows Grill

10 Lei

Preț Bestvalue

10 Lei
2 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Marshmallows Grill Millennium Specialitati 225 gr

Millennium a fost înființat în 1999 și este azi una dintre cele mai mari fabrici de dulciuri din Ucraina. Fiecare produs creat de ei este o un adevărat deliciu, ingredientul secret fiind iubirea pentru arta de a crea ciocolată. Aceste bezele pufoase sunt o gustare delicioasă cu un gust dulce perfect balansat. Sunt absolut perfecte la grătar și dacă sunt copii prin preajmă cu siguranță o să dispară imediat. Așa că la următorul picnic sau grătar ia o pungă de Millenium Marshmallows Grill și savurează-le împreună cu cei dragi.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
225 gr
ARE JUCARIE
Nu
PACKAGE
Kids Gift
GLUTEN
Nu
FARA ZAHAR
Nu
ALCOOL
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu
CONTINUT
Bezea
TEXTURA
Spuma
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
SET CADOU
Nu