Ballantine's True Music Queen Limited Edition

125 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

125 Lei
25 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
Nu este pe stoc
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

True Music Queen Limited Edition Ballantine's Whisky scotian 1000 ml

Povestea Ballantine`s începe încă din anul 1827, cu un vânzător de legume scoțian George Ballantine. Iubirea pentru vin și băuturi spirtoase l-a împins spre arta de maturare a whisky-ului, acesta deschizându-și propriul magazin în South Bridge. George Ballantine oferea transport gratuit în limita a 10 mile, făcând populară sintagma „shop and drop” cu mult înainte de era internetului. În anul 1881 acesta iese la pensie, iar câțiva ani mai târziu moare, afacerea fiind preluată de către copiii săi.


True Music Icons onorează trupele și artiștii care au definit cultura muzicală. Queen este considerată una dintre cele mai mari trupe din toate timpurile și au influențat cultura muzicală de peste 5 decenii. Cu peste 300 de milioane de discuri și 9 albume numărul 1 vandute, Queen și-a câștigat locul în Rock And Roll Hall of Fame. Această sticlă ediție limitată oferă arome elegante de miere și o notă subtilă de condimente. Finish-ul este unul prospăt și floral.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
1000 ml
TARA DE ORIGINE
Scotia
GUST
Floral
TARIE ALCOOLICA
40%
PRODUCATOR
Ballantine`s
AROMA
Arome elegante, de miere cu o notă de condiment.
TIP DE WHISKY
Blended

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.