Glenfiddich 15 Year Old Solera Reserve

269 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

269 Lei
53,80 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
În Stoc. Livrare în maximum 3-5 zile
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

15 Year Old Solera Reserve Glenfiddich Whisky scotian 700 ml

Glenfiddich este un brand ce se mândrește cu originile sale. Nu sunt mulți cei care pot spune că au construit o distilerie cu propriile mâini, însă exact așa a început povestea acestui brand. William Grant a muncit din greu pentru a-și îndeplini visul de-o viață de a avea propria distilerie, iar cu ajutorul familiei a reușit. Glenfiddich este un cuvânt galic ce se traduce ca „valea cerbului”.


Descoperă un sortiment elegant, caracterizat de o aromă intrigant de complexă. Glenfiddich 15 ani este învechit în butoaie din lemn de stejar european ce au găzduit anterior sherry și butoaie noi din lemn de stejar european, având o personalitate unică, rezultată din amestecarea continuă prin sistemul Solera. Butoiul Solera nu este niciodată golit, este păstrat pe jumătate plin cu whisky încă din anul 1998, reprezentând secretul din spatele acestui whisky excepțional.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
700 ml
TARA DE ORIGINE
Scotia
GUST
Dulce, Bogat
TARIE ALCOOLICA
40%
PRODUCATOR
Glenfiddich
AROMA
O aromă intrigant de complexă. Miere dulce si caramele de vanilie combinate cu fructe negre bogate.
REGION WHISKY
Speyside
TIP DE WHISKY
Single Malt

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.