Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

SUMMER RACE

CHASE THE HOTTEST TROPHIES

Accelereaza spre linia de FINISH!

3 CURSE, 3 DISCOUNTURI Vrei sa ai un avantaj la Grand Prix-ul shoppingului? Aliniaza-te la START inca de la prima ora, pentru ca fiecare cursa are reducerile sale, iar procentele scad odata cu trecerea timpului. In plus, competitia pentru cele mai cautate produse din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea Pielii se anunta a fi super intensa.

PROGRAMUL CURSELOR

Primul venit, primul rasplatit.

TURUL 1 - Introduci codul de voucher TORRID intre orele 08:00 - 12:00 si iei marele trofeu: discountul de 30%*.

TURUL 2 - Introduci codul de voucher HOT intre orele 12:01 - 19:00 si esti campion cu discountul de 25%*.

TURUL 3 - Introduci codul de voucher SUNNY intre orele 19:01 - 24:00 si savurezi victoria cu discountul de 20%*.

  P.S.: Codurile de voucher de -25% si de -20% vor fi dezvaluite treptat in pagina, in intervalul orar mentionat mai sus. Grabeste-te sa-ti iei tot ce iti doresti!

De la 08:00 pana la 12:00 ai

folosind codul: TORRID

Ore
Minute
Codul a expirat!

De la 12:01 pana la 19:00 ai

folosind codul: HOT

Ore
Minute
Codul a expirat!

De la 19:01 pana la 24:00 ai

folosind codul: SUNNY

Ore
Minute
Codul a expirat!

*Campania Summer Race are loc astazi, 2 August 2023, si consta in acordarea unor vouchere de discount variabil, valabile succesiv intr-un interval orar limitat. Voucherele de discount pot fi utilizate exclusiv online, pe BestValue.eu, la achizitionarea de produse categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj. Codurile de voucher din cadrul campaniei nu se vor cumula cu alte reduceri deja existente in site si nici cu alte vouchere. Campania nu este valabila pentru produsele din categoria Parfumuri Niche si produsele cu livrare in aeroport.

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.