LIBERTATEA NU ASTEAPTA … Si NICI TU!

Cu LIBRE LE PARFUM, libertatea nu a fost niciodata atat de ARZATOARE, INDRAZNEATA si DETERMINATA.

La achizitia oricarui parfum Libre by Yves Saint Laurent de minimum 50 ml, primesti un cadou*: un gel de dus Yves Saint Laurent Libre (50 ml) si un pouch.

Lavanda Grasse arzatoare

Lavanda, diva florilor
Flori de portocal
Acorduri de sofran rosu

Lavanda florala senzuala

Lavanda, diva florilor
Flori de portocal
Acorduri de ceai alb

Lavanda florala indrazneata
Lavanda, diva florilor
Flori de portocal
Extract de vanilie
Lavanda florala
suava
Lavanda, diva florilor
Flori de portocal
Acorduri de orhidee

Libre Le Parfum este cel mai intens parfum al colectiei LIBRE, oferind o senzatie arzatoare, condimentata datorita acordului pretios de sofran. Este un omagiu olfactiv adus acestui ingredient pretios, aroma condimentata de sofran rosu numite ‘Florile de foc” si celebrate de insusi Yves Saint Laurent.

INIMA DE LAVANDA din Grasse de Provence, Franta ce ofera prospetime cutezatoare, tensiune masculine si fatete aromatice.

Notele florale ale mugurilor florilor de portocal, crescuti si culesi sustenabil in Maroc, ofera o senzualitate arzatoare, tensiune feminine si fatete florale.

Acordul de sofran din gradinile comunitatii YSL OURIKA GARDENS este condimentat, cald si arzator.

Sticla iconica LIBRE este inspirata de codurile couture YVES SAINT LAURENT: capacul negru lucios cu taietura asimetrica, lanturile aurii ca detaliu al gatului sticlei si logo-ul celebru CASSANDRA YSL auriu.
Cu un impact de culoare indrazneata, mai incandescenta ca oricand, culoarea viu colorata a parfumului este nuantata in auriu pentru a aprinde inimile, iar logo-ul auriu, atemporal si supradimensionat imbratiseaza sticla, oferind un aspect elegant.

LIBERTATE FARA REGRETE pentru o femeie autentica & neinfricata reprezentata de artista si cantareata Dua Lipa.

Noul parfum feminin Libre Le Parfum de la Yves Saint Laurent este declaratia puternica a feminitatii fara limite si neinhibate, aflate intr-o sarbatoare continua, carismatica precum un vultur, renascand ca o pasare Phoenix de fiecare data.

*La orice comanda cu livrare la domiciliu sau in EasyBOX, care contine cel putin un parfum Libre by Yves Saint Laurent de minimum 50 ml, primesti automat in cos un cadou (un gel de dus Libre de 50 ml si un pouch). Oferta e valabila exclusiv online, in perioada 16-30 noiembrie 2022, in limita stocului disponibil.