Swiss Arabian Hamsah

159 Lei

Preț Bestvalue

159 Lei
31,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Hamsah Swiss Arabian Apa de Parfum 80 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Hamsah este un parfum floral ce se lasă descoperit treptat, asemenea femeii care îl poartă. Accentele sale florale dezvăluie lumii latura ta dulce, însă scot în evidență și puterea ta incontestabilă. Hamsah se deschide cu note calde de floare de portocal african, care alături de notele de iasomie formează un buchet absolut irezistibil. Petale delicate de trandafir se contopesc cu mierea delicioasă în timp ce li se alătură note fermecătoare de paciuli și cedru. Hamsah are un finiș atât dulce, cât și puternic, reprezentându-te perfect și având un impact memorabil.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
80 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Floare de portocal african
NOTE DE BAZA
Trandafir, Paciuli, Miere, Cedru
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Iasomie
TIP PARFUM
Apa de parfum
ACORDURI PRINCIPALE
Flori Albe , Miere