Swiss Arabian Khateer

159 Lei

Preț Bestvalue

159 Lei
31,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Khateer Swiss Arabian Apa de Parfum 100 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Khateer este un parfum unisex ideal pentru firile neînfricate, parfum ce te învăluie in mister încă de la primele note proaspete de mentă și ambră. După acest început interesant, simțurile tale vor continua să fie răsfățate cu arome deosebite de trandafiri romantici, piper și vetiver care te conduc către acordurile finale ale semnăturii tale – note fascinante de vanilie și oud, ce te vor învălui într-o aură enigmatică. Un parfum aromatic, ideal pentru anotimpurile reci.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Picant, Fresh, Ambra
NOTE DE VARF
Menta, Ambra
NOTE DE BAZA
Vanilie, Oud, Lichen
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Vetiver, Trandafir, Piper
TIP PARFUM
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Stralucire