Swiss Arabian Shaghaf

159 Lei

Preț Bestvalue

159 Lei
31,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Shaghaf Swiss Arabian Apa de Parfum 75 ml

Swiss Arabian a fost fondat în anul 1974 de către Hussein Adam Ali, fiind prima casă de parfumuri din Emiratele Arabe Unite. Swiss Arabian își propune să creeze amestecuri perfecte de ingrediente naturale extrase atât din Est, cât și din Vest, reușind datorită experienței și expertizei lor să creeze un parfum pentru fiecare persoană care dorește să-și găsească amestecul unic ce o reprezintă.


Acest parfum oriental definește bărbatul condus de pasiune și încrezător în forțele proprii. Shaghaf se deschide cu note proaspete de lavandă și lămâie care se contopesc într-o inimă magnifică ce contrastează cu note marine. Notele de ambră și paciuli aduc o îmbrățișare caldă în poveste, asemenea soarelui care apune deasupra oceanului. Acest parfum este ideal pentru anotimpurile reci.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Lemnos, Oriental, Gurmand
NOTE DE VARF
Lamaie, Lavanda
NOTE DE BAZA
Paciuli, Ambra
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Note marine
TIP PARFUM
Apa de parfum