Lexingham Volume Control Earphones – Black

50 Lei PRB 80 Lei

Preț Bestvalue

50 Lei
10 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Volume Control Earphones – Black Lexingham Gadgets

LEXINGHAM reprezintă o companie formată din ingineri entuziaști, pasionați de tehnologie, care s-au adunat la Londra pentru a crea o gamă de accesorii mobile realizate profesional.


Căști de înaltă calitate cu controler de volum stereo sunt o alegere excelentă pentru a vă bucura de muzică sau de conținut media cu sunet de calitate. Aceste căști au un design in-ear din silicon moale, ceea ce le face confortabile pentru purtare, chiar și în timpul audițiilor îndelungate. Cu aceste căști, veți putea să vă bucurați de un bas dinamic și înalte clare, ceea ce va îmbunătăți experiența de ascultare a muzicii sau a altor conținuturi audio.

DENUMIRE CULOARE
Negru
REFNO
5201
MANER RETRACTABIL
Nu
BRETELE INTERIOARE
Nu
HARDSIDE
Nu
SOFTSIDE
Nu
ETICHETA ADRESA
Nu
CAPTUSEALA
Nu
DETALII
Compatibil cu orice dispozitiv cu mufă audio de 3,5 mm,

Diametru difuzor: 10 mm,

Impedanta difuzorului: 16ohm/-15%,

Sensibilitate difuzor: 102dB/-3dB,

Raspuns in frecventa: 20Hz-20KHz,

Putere maximă de intrare: 20 mW,

Lungimea cablului: 1,2 m/-10%,

Conector: mufă audio de 3,5 mm.