Coccinelle Dew Crossbody S

1.470 Lei

Preț Bestvalue

1.470 Lei
294 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Dew Crossbody S Coccinelle Genti de umar

Coccinelle este un brand italienesc, originar din Parma, ce creează accesorii pentru viața de zi cu zi a femeilor din întreaga lume. Brandul are un stil contemporan și se mândrește cu produse calitative, lucrate cu cea mai mare atenție la detalii. Produsele Coccinelle reflectă femeia modernă și îi permite acesteia să își scoată în evidență stilul și individualitatea.


Dew Crossbody este o geantă boxy cu un design structurat, dar rafinat, oferind o combinație perfectă între funcționalitate și eleganță. Liniile curbate și feminine ale acesteia adaugă unicitate și stil. Geanta este fabricată din piele prelucrată cu ajutorul unor mașini specializate și apoi lustruită pentru a menține moliciunea.

GEN
Femei
LUNGIME (CM)
22
CULOARE
Roz
SISTEM DE INCHIDERE
Buton rotativ
MANERE
Curea Reglabilă
BUZUNARE
Buzunar interior
LATIME(CM)
7
INALTIME(CM)
18
MATERIAL GEANTA
Piele naturala
COMPARTIMENTE
Doua
REFNO
E1 QTF 15 03 01 R56