Gullon Chip Choco
Gustari 150 gr

20 Lei

Preț Bestvalue

20 Lei
4 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Chip Choco Gullon Gustari 150 gr

Încearcă o gustare delicioasă, sănătoasă și sățioasă de la Gullon! Acești biscuiți gustoși nu au zahăr adăugat, conțin fulgi de ciocolată și sunt o modalitate gustoasă de a integra fibre în alimentația ta zilnică.

UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
INGREDIENTE
Făină de grâu, chipsuri de ciocolată fără zahăr [masă de cacao, îndulcitor (maltitol), unt de cacao, emulgator (lecitină de soia), pudră de cacao, aromă, aromă naturală de vanilie], ulei vegetal (ulei de floarea-soarelui cu conținut ridicat de oleic), îndulcitori (maltitol și izomalt) , agenți de creștere (hidrogen carbonat de sodiu, hidrogen carbonat de amoniu), sare, arome. Poate conține urme de nuci, lapte și ouă.
ARE JUCARIE
Nu
CONTINUT
Biscuiti cu ciocolata
PACKAGE
Snacking Sharing
FARA ZAHAR
Da
AMBALAJ
Ambalaj de plastic
INFORMATII NUTRITIONALE PER 100G
Energy :1,900 kj /454 kcal,Fat 24 g ,Saturated fat 6 g ,Carbohydrates 63 g ,Sugars 0.5 g,Proteins 5.9 g,Salt 0.58 g ,Sodium 0.232 g
GLUTEN
Nu
RECOMANDAT DIABETICILOR
Nu